Goldsmiths, University of London

BROADWAY™ XR Table & Seating Combination

A refurbishment project to the central courtyard of the Richard Hoggart building at the prestigious Goldsmiths, University of London campus in New Cross saw Broadway XR specified for the high quality al fresco dining area being created alongside the ground floor café. Coordinated seating, benches, tables and stand alone tree planters are a stylish choice for this stately courtyard, with the timeless appeal of graphite grey powder coated steel and solid iroko sections.

Since our first installation in 2012, Streetspace has been Goldsmiths, University of London’s supplier of choice for street furniture with further seating and benches located around the campus including a smoking shelter from the coordinated Broadway XR design range